Màlaga va acollir per segon any consecutiu el Smart Agrifood Summit durant els dies 20 i 21 de Juny.

Raw Data va participar al Fòrum, que reuneix les start-ups de Agritech amb empreses referents del sector agrícola, centres tecnològics i fins i tot inversores.

No hi ha dubte que el sector Agritech està creixent i així vam poder comprovar-ho al Summit d’agricultura de Màlaga. L’aposta de gegants com IBM o John Deere en Agritech és una clara señal.

No obstant això, des Raw Data pensem que la disrupció tecnològica en agricultura vindrà també de la mà d’start-ups especialitzades.

Aquestes solucions tecnològiques ajuden a la presa de decisions a decisors, tècnics i productors del sector agrícola.

Empreses productores líders en innovació agrícola estan incorporant aquestes solucions en els seus processos de presa de decisió i són les primeres a recollir els beneficios.

Creiem que el creixement de la digitalització agrícola i l’exemple dels líders afavorirà que tant organitzacions com productors d’un perfil més conservador adoptin més ràpidament aquestes solucions de suport a la decisión.

Desde Raw Data vam crear solucions com les estacions meteorològiques virtuals, els models de predicció de paràmetres de qualitat en viticultura o les prediccions de collita en hortofructicultura per ajudar el sector agrícola.

Et convidem a crear un compte gratuïta a customers.rawdata.es i descobrir-les.

Foro Smart Agrifood Málaga