Raw Data forma parte de NetMentora des d’inici de 2020!

Estem molt contents perquè Raw Data ha estat seleccionada després de passar per diverses etapes i filtres per aconseguir l’acompanyament de NetMentora.

Netmentora Catalunya (Réseau ENTREPRENDRE a França), és la major associació d’empresaris d’Europa, sense ànim de lucre, dedicada a el suport a l’emprenedor per a la creació d’empreses que generen ocupació local.

Es llavors quan Réseau ENTREPRENDRE va ser creada a França l’any 1986 de la mà de l’empresari André Mulliez, director general de Grup Philiar.

D’aquesta manera i durant la gran recessió del sector tèxtil a finals dels 80, André es veu obligat a tancar deixant sense feina a moltes persones.

Decideix que ha de fer alguna cosa al respecte i funda Réseau ENTREPRENDRE sota el lema: «Per crear ocupació, cal crear empreses».

Així, Réseau / Netmentora neix amb la ferma missió d’ajudar a crear ocupació mitjançant l’ajuda a la creació i consolidació d’empreses.

Per aconseguir-ho, acompanyem durant 2-3 anys als emprenedors que creen empreses que generen ocupació i una xarxa de networking internacional.

Esperem que aquest nou impuls ens permeti millorar les nostres capacitats i acompliment per digitalitzar i donar suport amb tecnologia a el sector agroalimentari.

Així que una de les primeres accions que Netmentora s’ha realitzat amb Raw Data és la publicació d’una entrevista amb l’equip fundador de Raw Data, que pots veure aquí.