Raw Data entra a la Plataforma Tecnològica de el Vi (PTV) com a aposta estratègica per aportar valor amb solucions de Big Data per al sector vitivinícola.

A través de la PTV es vol trobar un aliat que permeti generar sinergies amb cellers i entitats de recerca involucrades en el sector vitivinícola.

La PTV té dins dels seus objectius aportar capacitat de dinamització de l’R + d i de transferència tecnològica cap al sector vitivinícola.

Desde Raw Data creiem que les possibilitats d’aplicar solucions de Big Data en viticultura i de el sector agro en general són múltiples.

Creiem també que l’adopció d’aquestes tecnologies per part de l’sector estan en una fase inicial.

Un exemple de les sinergies generades entre les dues entitats són els esmorzars tecnològics que Raw Data ha realitzat amb el Clúster INNOVI a la zona del Penedes.

Desde Raw data volem aportar valor a el sector replicant aquest tipus d’esdeveniments per dinamitzar i contribuir a la divulgació de les tecnologies en el sector agrícola.

Dins d’aquestes tecnologies dirigides a el sector vitivinícola destaquen especialment els models de predicció de paràmetres de qualitat com el grau o l’acidesa .

Una altra solució adaptada a el sector vitivinícola és la predicció de malalties com el míldiu a través de les estacions meteorològiques virtuals.