Models de predicció en hortofruticultura


Augmenta el valor econòmic de la vostra producció amb RawData, basat en models de predicció i Big Data.

Planifica les collites amb més fiabilitat i seguretat

Controla l’evolució de la vostra collita amb la nostra plataforma en línia, que integri en un SIG tota la informació que necessiteu

Segueix l’evolució de la maduració i el volum amb diverses setmanes d’antelació, fins i tot de parcel·les sense controls de maduració previs

Més de 5.000 prediccions de venciment per parcel·la realitzades amb un error mitjà en data de collita de 3 dies

El moment de la collita és la culminació de tota una campanya de treball. No obstant això, planificar i organitzar la collita és una tasca molt complexa.

Multitud de variables agronòmiques i meteorològiques afecten l’evolució de la maduració, el volum de collita i la qualitat de les seves produccions.

A més, la coordinació de tota la informació sobre la planificació de la collita amb la resta de l’equip tècnic i / o els socis / productors es converteix en un caos organitzatiu.

escandallos de cosechas

HortoFruticultura i intel·ligència artificial

Aquest caos de dades i informació augmenta enmig de la temporada de collita, quan és necessari actualitzar en temps real l’entrada del producte en magatzem amb la producció pendent de collir.

És necessari un primer mes de planificació abans de la campanya, una altra planificació setmanes abans de la campanya i un pla que s’actualitza diàriament en el moment de començar la collita.

Per tant, és fonamental tenir una planificació fiable de la collita per prendre les millors decisions tècniques i comercials.

Els models de grans dades i prediccions faciliten els horaris a diferents horitzons temporals que s’actualitzen periòdicament automàticament.

Els resultats dels models de predicció de cultius tenen una gran fiabilitat, ja que s’alimenten de dades històriques i variables meteorològiques de cadascuna de les vostres parcel·les.

Beneficis dels models de predicció de cultius en hortofruticultura

Millorar la fiabilitat de la vostra planificació de la collita.

Conèixer amb antelació les dates d’inici de la collita i la corba setmanal de producció per parcel·la.

Prendre decisions amb menys incertesa per augmentar el valor dels vostres cultius tant en qualitat com en quantitat.

Agafar el control de la planificació de collita: en qualsevol moment, accediu a previsions històriques i centralitzades en una única plataforma accessible.

Estalviar el temps tècnic de l’equip en la planificació de les collites.

Reduir l’estrès en el moment de la collita.

Transformar l’esforç de recopilar i emmagatzemar dades històriques en un avantatge competitiu.

 

 Podeu crear un compte gratuït aquí


També pots contactar a través del següent formulari

Áreas d’aplicació dels models de predicció de collita

  • Àrea Comercial i Financera

    Facilita dates de collites i volums de producció més fiables als teus clients. Millora el marge d’explotació de la teva activitat anticipant-se al mercat. (Per exemple, si conec per endavant si la producció d’aquest any serà inferior a l’habitual, puc anticipar-me als meus competidors comprant amb antelació)

  • Recursos Humans

    Adelantat a les necessitats de personal de camp i magatzem utilitzant models de predicció de collita.

  • Magatzem i logística

    Compra o ven en funció de les prediccions de volums de collita. Avançat als teus competidors i optimitza les capacitats de fred de la teva organització.