Registre al webinar aquí

Et convidem a participar a un seminari gratuït on line perquè coneguis una solució per a la digitalització de tasques amb control horari.

També coneixeràs per què la tecnologia de reconeixement facial ja s’està utilitzant tant en camp com en centrals per al control horari i per evitar les suplantacions d’identitat.

A través d’un cas pràctic utilitzant la solució Raw Data Rc, podràs conèixer com digitalitzar un informe de treball i compartir la informació a temps real.

Aquest webinar online està dirigit a Responsables de RRHH, Directors Tècnics i Caps de Producció del sector agroalimentari i d’empreses proveïdores de RRHH com ETT’s.

En primer lloc analitzarem com el sector agroalimentari i les ETT tenen encara el repte de digitalitzar els parts de treball i el control horari dels trabajadores.

Explicarem com gran part de les empreses encara no han trobat una millor solució que utilitzar paper i bolígraf per complir amb el control horari dels seus treballadors i adaptar-se a les noves exigències legals.

Seguidamente, explicarem l’orígen de el projecte Raw Data RC, basat en les necessitats conjuntes d’empreses agroalimentàries com Juve & Camps i empreses de treball temporal com Adecco.

Finalment, simularem un cas pràctic amb l’ús de la solució amb reconeixement facial Raw Data RC per mostrar els beneficis de digitalitzar la informació de tasquess i el control horari.

S’oferirà una prova gratuïta a tots els assistents al webinar amb formació incluida.

Si no pots participar en directe a l’esdeveniment, et recomanem registrar-te per què rebràs la gravació de l’esdeveniment únicament si t’has registrat.

Registre al webinar aquí