Estacions meteorològiques virtuals


Amb la informació de les estacions meteorològiques virtuals, podràs reduir el risc de pèrdues de collita, incrementar l’eficiència dels tractaments fitosanitaris i millorar el servei als teus productors

Sense necessitat d’adquirir, instal·lar i mantenir equips en camp

Les estacions virtuals permeten conèixer per a cada parcel·la prediccions meteorològiques amb una setmana d’antelació i els seus històrics amb una fiabilitat i resolució superior a les solucions actuals.

Disposar de variables meteorològiques com temperatura, probabilitat de pluja, velocitat del vent, humectació en fulla, ETo, etc … permet millorar la fiabilitat en la presa de decisions agronòmiques.

Utilitzem característiques de cada parcel·la (localització, altitud, pendent, orientació, superfície) per obtenir previsions meteorològiques i històrics a cadascuna de les teves parcel·les.

La visualització d’aquesta informació es realitza a través d’un SIG (sistema d’informació geogràfic) senzill i intuïtiu accessible des de qualsevol smartphone o pc.

Ja pots crear aqui un compte demo per coneixer les estacions meteorològiques virtuals

alertas mildiu y monilia


 

 o contacta a través del següent formulari

Beneficis de les estacions meteorològiques virtuals

Conèixer amb una setmana d’antelació riscos de plagues i malalties.

Enviar alertes personalitzades automàtiques per riscos meteorològics a cada productor o responsable de finca.

Escalar serveis de recomanacions (reg, tractaments …) amb gran precisió sense el cost de compra i instal·lació d’estacions o equips en camp.

Accedir a històrics i previsió meteorològica de cada parcel·la de variables com ETo, Humectació de Fulla, Temperatura, Velocitat del Vent …

Disposar de tota la informació dels teus socis o clients en un únic mapa per identificar i consultar qualsevol dada de cultiu.

Obtenir previsions meteorològiques i històrics per a qualsevol ubicació a tot el món.

Com ho fem?

Aplicant les últimes tecnologies per combinar les últimes dades d’observació i models meteorològics per aconseguir la major precisió i fiabilitat en els resultats.

Per incrementar la fiabilitat de les prediccions proporcionades utilitzem intel·ligència artificial i un dels millors proveïdors de dades meteorològiques del sector, Meteoblue.

En el procés de dades s’utilitza mesuraments de més de 100.000 estacions meteorològiques per a estadístiques de calibratge i algoritmes d’intel·ligència artificial.

Crea aquí un compte demo per conèixer les estacions meteorològiques virtuals