El proper dimecres 4 de desembre a la Universitat de la Rioja es durà a terme un esmorzar d’innovació adreçat a enòlegs, tècnics de camp, equips directius i viticultors responsables de la planificació de vendimia.

L’objectiu de l’esdeveniment és que els assistents s’introdueixin a l’ concepte del Big Data i les solucions que poden aplicar-se en viticultura.

Així doncs, s’explicarà quin tipus de dades s’utilitza per treballar amb models de predicció i quins resultats podem esperar d’un model aplicat a viticultura.

També s’explicarà el concepte d’Open Data (bancs de dades obertes) i quina utilitat poden tenir aquestes dades per al sector.

Finalment, com a exemple es presentaran diferents solucions de Big Data que s’estan utilitzant en cellers pioners de la zona del Penedès.

S’explicaran dos casos d’èxit:

Predivi: Presa de decisions amb un DSS (Sistema de Suport a la Decisió) per ajudar a enòlegs i tècnics a planificar la verema reduint incertesa sobre la maduració de la vinya i el volum de producció.

Raw Data RC: APP amb reconeixement facial per ajudar els encarregats de camp a agilitzar el control i el registre de personal de camp, així com evitar les suplantacions i complir amb els requisits legals de la nova normativa sobre el registre horari de personal.

Inscripció gratuïta en el següent enllaç amb places limitades.

viticultura y big data en la rioja