Equip Raw Data

Raw Data està format per un equip jove orientat al sector agro, amb visió innovadora i amb caràcter multidisciplinari. Comptem amb experts en Data Science, Programació i Agronomia.

Tornar a la Universitat per afrontar un Màster és un repte i també una gran oportunitat. Permet conèixer nous companys, professors, escollir un Treball de Final de Màster (TFM). Així vam coincidir dos alumnes amb un origen comú: arrels familiars i passió cap al sector agro.

Vam decidir ajuntar-nos i dedicar el TFM sobre Big Data aplicada a agricultura.

Com ja teníem experiència en agricultura i dades, vam poder plantejar a les persones adequades les preguntes pertinents.

I vam comprovar que Big Data, Intel·ligència Artificial i els models de predicció resolen necessitats molt específiques en diversos cultius (viticultura, hortofructicultura, olivicultura, fruits secs …)

Amb la tecnologia i els recursos disponibles, vam començar a analitzar dades existents: escandalls de producció, bancs de dades meteorològiques, controls de maduració, aforaments, i vam començar a aplicar models de predicció.

I els resultats que vam aconseguir superar les nostres expectatives inicials.

Ens vam adonar que els resultats dels models de predicció superen àmpliament les capacitats actuals de predir, permetent prendre millors decisions estratègiques que generen importants beneficis al sector.

Així que vam pensar que valia la pena anar una mica més enllà … i vam crear Raw Data. Ens acompanyes?

Equip Raw Data en la UIC

Equip Raw Data a la UIC

.