En Raw Data som conscients que les solucions en big data que desenvolupem per al sector agrícola ajuden també a millorar la sostenibilitat ambiental en agricultura.

Perqué probablement el factor més crític de la sostenibilitat ambiental en agricultura és el volum de producció que obtenim.

Res més insostenible d’invertir consum de recursos (aigua, fertilitzants, fitosanitaris … etc) en una explotació agrícola i no aconseguir produir aliments.

En aquest sentit, la nostra aposta per la estacions meteorològiques virtuals i els models de predicció de malalties és un clar exemple de solucions per millorar la sostenibilitat en agricultura.

Conèixer amb antelació el risc d’una malaltia o un risc climatològic pot ajudar a reduïr importants pèrdues de rendiments en agricultura.

En aquest marc de sostenibilitat i agricultura, el Col·legi d’Economistes de Catalunya ens ha convidat a participar en una taula rodona anomenada “Què significa Big Data per a la sostenibilitat d “el proper 10-oct.

Us convidem a participar presencialment o remotament a través del següent enllaç, on trobareu més informació de l’evento.

Un altre fòrum on ens van convidar a compartir la nostra visió de la sostenibilitat en agricultura i el big data va ser la” Jornada d’Innovació Tecnològica en Agricultura “que es va realitzar a Lleida a finals de setembre.

En el fòrum de Lleida vam poder explicar la importància de l’agricultura per proveir les necessitats d’alimentació de la població actual i futura.

Desde Raw Data felicitem als organitzadors per la seva tasca de transferència de coneixement cap al sector agrícola i la seva implicació per aconseguir una agricultura més sostenible.