Nova solució basada en intel·ligència artificial i big data per a agricultura

Raw Data va ser presentada el passat 23 d’abril a la seu de Sevilla del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Andalusia.

L’objectiu principal de Raw Data és reduir incertesa a través de models de predicció perquè equips tècnics i directius del sector alimentari puguin anticipar i millorar les seves decisions relacionades amb: la planificació i la predicció de collita (volum i maduració) l’evolució de paràmetres de qualitat, la protecció de cultius davant de riscos meteorològics i / o plagues i malalties.

Un dels beneficis d’aquesta solució és que permet obtenir amb una gran fiabilitat històrics i prediccions de variables meteorològiques a través d’estacions meteorològiques virtuals, sense necessitat d’instal·lar equips en camp.

La presentació es va realitzar dins el marc de la jornada titulada “Aplicació de les noves tecnologies a la cadena de subministrament de la industria “.

Van aportar també les seves experiències en aplicació de tecnología empreses com DNV-GL, Grup El Ciruelo i Agriplace.

Els assistents van poder participar tant presencialment com online a través de videoconferència, fet que va facilitar l’assistència d’un nombre important d’assistents.

També van rebre una invitació a crear un compte demo a rawdata.es per conèixer de primera mà aquesta solució de big data per agricultura.

Raw Data neix del Màster Executive en Big Data Science de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya), eFoodPrint i diverses organitzacions, com Fruits de Ponent, Cerima Cherries o Vitalpe.

Raw Data Colegio Agrónomos

Raw Data Col·legi Agrònoms