Solucions de suport a la decisió

 Reduir la incertesa, augmentar el control i conèixer per endavant com evolucionaran les variables de cultiu més importants gràcies a la Big Data i la Intel·ligència Artificial

Optimitzeu i controleu la vostra planificació de cultius

Estalvieu fins a un 35% en costos de personal i augmenteu el control de les vostres entregues a clients

Redueix el risc de pèrdues de collita

Preveu els riscos meteorològics, estalvia els costos del tractament i augmenta el control del risc de malalties i plagues

Analitzeu, compareu i compartiu dades sobre els vostres cultius

Milloreu les vostres decisions aprofitant les vostres dades històriques i informeu els vostres socis o proveïdors en temps real.

Predicció de planificació de collita

Coneixent les dates de la collita, l’evolució dels paràmetres de qualitat o el volum de producció de cadascuna de les vostres parcel·les és ja una realitat amb models de predicció.

Estacions meteorològiques virtuals

Permeten conèixer amb anticipació els riscos meteorològics, determinar els millors moments per realitzar aplicacions i enviar alertes personalitzades als vostres clients o socis. I tot amb un cost infinitament inferior a una estació meteorològica clàssica.

Predicció d’enfermetats

Amb bioformules i dades d’estacions meteorològiques virtuals pots conèixer el risc d’afectació de malalties com la monilia i el mildiu amb una setmana d’antelació.

alertas mildiu y monilia

Analítica de producció

Conèixer quines són les varietats i les trames més productives d’una manera senzilla, ràpida i senzilla.

Comunicar als productors les entrades del producte en temps real i directament al seu telèfon intel·ligent.